Orange Orbit betingelser (foreningsmedlem)

Særlig tilbud for dig som foreningsmedlem 

Som medlem af Foreningen Roskilde Festival, kan du uden yderligere omkostninger blive medlem af Orange Orbit, som er et fællesskab der året rundt byder på eksklusive sociale og faglige medlemsaktiviteter.

Som medlem af Foreningen Roskilde Festival skal du være fyldt 18 år, så kan du få gratis adgang til Orange Orbit – det koster dig dermed ikke ekstra også at blive en del af Orange Orbit og blive en endnu større del af vores fællesskab.

Skulle du afmelde dit medlemskab i Roskilde Festival foreningen, vil dit medlemskab med Orange Orbit ligeledes ophøre automatisk.

Skulle du ønske at forblive medlem af Orange Orbit, kan du indmelde dig på her.

 

Sådan fungerer dit medlemskab af Orange Orbit

Medlemskabet med Orange Orbit er fortløbende og fornyes automatisk hvert år i den måned, hvor du har meldt dig ind i Orange Orbit.

Du kan til enhver tid opsige medlemskabet med Orange Orbit på din profilside på vores hjemmeside eller via vores app til udløb i den kommende periode. Du vil herefter blive udmeldt fra den følgende medlemsperiode. Hvis du ikke ønsker at modtage tilbud fra Orange Orbit i den resterede del af din medlemsperiode, kan du afmelde dit Orange Orbit marketingsamtykke nederst i en mail eller via din profilside.

Brug af orange-orbit.dk

Brug af Orange Orbit må kun ske til privat brug. Brug af tjenesten i kommercielle og offentlige sammenhænge er ikke tilladt.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit medlemskab med Orange Orbit i 14 dage fra din tilmelding.

Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse. Har du afgivet bestilling mandag den 1., har du frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, Grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement i brug. I praksis betyder det, at du ikke har benyttet en eller flere af de fordele, der kommer med Orange Orbit.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du - inden du tager abonnementet i brug og inden udløbet af 14-dages fristen - på din profilside eller ved brug af vores standard fortrydelsesformular meddele dette til Fonden Roskilde Festival, CVR-nr. 26465745, Rabalderstræde 7, 4., 4000 Roskilde på info@orangeorbit.dk.

For at sikre en god og hurtig behandling af din henvendelse bedes du benytte den standard fortrydelsesformular, som vi linker til i din ordrebekræftelse.

 

Opsigelse

Du kan til enhver tid vælge at opsige dit medlemskab til ophør i den kommende medlemsperiode.

Opsigelse af medlemskabet sker på din profilside eller via vores app. Her kan du også se, hvornår din nuværende medlemsperiode udløber.

Når dit abonnement er opsagt, har du ikke længere adgang til Orange Orbit, og du har således ikke adgang til fordele, tilbud og events, som du tidligere har haft mulighed for at benyttet.

 

Ophavsrettigheder

Artikler, fordele og øvrigt indhold i tjenesten Orange Orbit tilhører Roskilde Festival-gruppen eller tredjeparter og er kun tilladt til dit eget, private forbrug. Al kopiering, distribution eller anden brug af dette indhold er forbudt uden skriftligt samtykke fra rettighedshaverne til indholdet. Du har som medlem ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, eksemplarfremstilling, distribution eller promovering af dette indhold. Du har heller ingen rettigheder til brug, som kræver en licens til offentlig fremvisning. Uautoriseret brug kan indebære brud på gældende lovgivning, og Fonden Roskilde Festival og dets samarbejdspartnere forbeholder sig retten til at retsforfølge dig for eventuelle krænkelser.

 

Ændringer i tjenesten, vilkår og priser

Fonden Roskilde Festival kan til enhver tid ændre på indhold og tilbud på Orange Orbit, herunder tilføje fordele og andet indhold eller og fjerne fordele der tidligere har været tilgængelige. Ligeledes er Roskilde Festival-gruppen berettiget til løbende ændre og tilrette Handelsbetingelser for orangeorbit.dk.

Ved væsentlige ændringer i indholdet vil du modtage en individuel varsling via e-mail, og væsentlige ændringer vil indebære, at dit medlemskab kan opsiges med 14 dages varsel med virkning fra ændringen træder i kraft. Ved opsigelse som følge af væsentlige ændringer, vil du være berettiget til at få en forholdsmæssig del af dit kontingent tilbage, svarende til det antal måneder, der er tilbage af din medlemsperiode på opsigelsestidspunktet.

Roskilde Festival kan løbende ændre prisen på det årlige kontingent. Prisstigninger vil altid blive varslet via e-mail og vil først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode på dit abonnement. Aftalen kan således opsiges i henhold til de almindelige opsigelsesregler med udgangen af din nuværende betalingsperiode uden at prisstigningen således slår igennem for dig.

 

Økonomiske fordele

Så længe du er medlem af Orange Orbit kan du benytte fordele tilgængelige på orangeorbit.dk.
På Orangeorbit.dk finder du rabatter, produkter og events, der udbydes specielt til medlemmer af Orange Orbit. Du logger ind på din profilside på orangeorbit.dk for at tilgå fordelene.

 

Persondata

Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan til enhver tid tilgå vores privatlivspolitik, hvor du kan læse om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder.

Du kan ændre i dine oplysninger ved at benytte profilsiden på orangeorbit.dk på vores hjemmeside.

 

Klage

Hvis du oplever problemer eller lignende med Orange Orbit, kan du kontakte os her info@orangeorbit.dk. Hvis du efterfølgende fortsat ikke er tilfreds med produktet, kan du gøre brug af de rettigheder, du har ifølge købeloven.