Betingelser for virksomheder og organisationer

Formål  

§1. Som medlem af Orange Orbit partner bidrager du til foreningen Roskilde Festivals støtte af initiativer skabt af humanitære og kulturelle organisationer, med fokus på børn og unge.

Melder du dig ind som partner støtter du Roskilde Festivals gode sag og du får mulighed for at bidrage med input til udvikling af fællesskabet for partnere. 

Medlemskab  

§2. Ved et medlemskab af Orange Orbit partner bidrager du med støtte til de humanitære og kulturelle organisationer, som Roskilde Festival støtter. 

Som medlem Orange Orbit partner indgår man i et panel for partnere, hvor Fonden Roskilde Festival har mulighed for at stille spørgsmål og modtage feedback om samarbejdet.  

Kontingentet til medlemskab af Orange Orbit partner udgør 1.000 kr. Ex moms årligt. Et medlemsår løber fra indmeldingsdato og et år frem. Kontingentet trækkes ved udgangen af måneden for indmeldelse og herefter automatisk hvert år.  

Som medlem af Orange Orbit partner accepterer man at modtage e-mails og nyhedsbreve med relevant info.  

Medlemmet kan til enhver tid framelde sig ved at rette henvendelse til info@orangeorbit.dk.  

Betalingsbetingelser 

§3. Betalingsbetingelserne er 14 dage netto, og betales helårligt forud og refunderes ikke hverken helt eller delvist. 

Medlemskab opnås kun ved rettidig betaling, som er senest 14 dage efter fakturadato.  

Fortrydelsesret 

§4. Ved køb af et medlemskab er der 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Medlem af Orange Orbit partner kan udøve sin fortrydelsesret ved at sende en e-mail til info@orangeorbit.dk

Fravigelse fra Orange Orbit generelle betalingsbetingelser  

§5. Roskilde Festivals generelle betalingsbetingelser ved betaling af faktura er 14 dage. 

§6. Afvigelser i disse betingelser skal forud for en bestilling skriftligt aftales med Roskilde Festival Gruppen, Rabalderstræde 7, 4000 Roskilde, eller via e-mail til info@orangeorbit.dk.

Kontakt os for spørgsmål  

Fonden Roskilde Festival, CVR-nr. 26465745, Rabalderstræde 7, 4000 Roskilde Mail: info@orangeorbit.dk