ORANGE ORBIT

For virksomheder og organisationer

SCROLL NED

Indsats. Indsigt. Indflydelse.

Orange Orbit er et fællesskab omkring Danmarks største non-profit festival for deltagere, virksomheder og organisationer med hjerte for Roskilde Festival og den gode sag. 

Som en del af Orange Orbit får I en dybere indsigt i vores arbejde og de sager I er med til at støtte. Med jeres medlemskab bidrager I til, at Roskilde Festival forbliver en enestående, international begivenhed, der ikke kan efterlignes andre steder i verden.

Vi har mange drømme for vores fællesskab, og vil også række ud til jer gennem vores panel og høre om jeres ønsker til samarbejdet. 

Vil I være en del af fællesskabet?

Et medlemskab med Orange Orbit for virksomheder og organisationer koster årligt 1.000 kr. + moms. I kan læse handelsbetingelserne her.  

Psst! I vil løbende modtage nyt om vores arbejde og Orange Orbit. Så ønsker I at høre fra os, skal der afgives Marketingsamtykke ved indmeldelse.

Hvorfor har vi skabt Orange Orbit?

Med Orange Orbit ønsker vi at tilbyde et levende værdifælleskab om Roskilde Festival hele året. Her giver vi en dybere indsigt i vores arbejde, oplevelser der rækker udover festivalen samt inviterer til dialog og engagement. Simpelthen en mulighed for at bruge ventetiden til næste festival på noget sjovt, givende og vigtigt.

Signe Lopdrup, CEO

Donationer til unges trivsel

Det kræver styrke at være noget for andre. Og fællesskab at være stærk. Det er der desværre mange unge, der ikke oplever, fordi de mistrives eller står i sårbare livssituationer. Det er bare ét af de mange steder, hvor virksomhedernes og organisationernes engagement er med til at gøre en forskel. Derfor skal fremtidens donationer skabe trivsel for børn og unge.