Spar 20% hos GreenMobility

Kom godt i gang med at køre grønt! GreenMobility-appen er din nøgle til hundredvis af elbiler, som holder overalt i byerne – Århus og København. Som medlem af Orange Orbit får du 20% rabat på kørsel.

SCROLL NED

Alt er med i prisen!

Strøm, parkering og vedligehold er inkluderet. Skal du bruge en bil i 2 minutter eller 2 døgn, så kan det nemt lade sig gøre. Når du er færdig med at køre, parkerer du blot på en offentlig p-plads med minimum 2 timers parkering 24/7 inden for vores zoner.

Kom nemt fra København til Roskilde Festival

Ta’ også GreenMobility til RF23, hvor der er opsat parkeringszoner i både Øst og Vest.
Vær dog opmærksom på at det kun er biler fra zonen i København, der kan starte og afslutte en tur ved festivalens parkering. Du kan altså ikke starte din tur i Århus og afslutte den ved Roskilde Festival.

GreenMobility i 7 europæiske byer

GreenMobility har siden 2016 etableret sig i syv europæiske byer - København og Aarhus i Danmark, Antwerpen, Gent og Bruxelles i Belgien, Helsinki i Finland og Amsterdam i Holland.

Syv byer, 1600 elbiler og over 200.000 brugere. Befinder du dig i en af GreenMobilitys operationelle byer, kan du nemt benytte vores elbiler og åbne dem på samme måde i appen, som du plejer i Danmark. Faktisk kan du købe en time- eller døgnpakke i Danmark, køre til lufthavnen og derefter fortsætte turen, når du lander i en af vores byer. Nemmere bliver det ikke at køre grønt i Europa. Du skal blot være opmærksom på de pågældende trafik- og parkeringsregler i de forskellige byer.