10 % rabat hos Spejder sport

Spar penge på grej til din næste festival eller outdoor aktivitet

Scroll ned

Alt inden for outdoor

Spejder Sport er i dag Danmarks største kæde af butikker med friluftsudstyr til alle slags ture og aktiviteter. Spejder sport er et medlemsdrevet projekt, som handler om at bidrage bæredygtigt til dansk friluftsliv og medlemmerne i det Det Danske Spejderkorps. 

Som medlem af Orange Orbit får du 10% rabat, når du køber udstyr på Spejder sports hjemmeside til dit næste outdoor eventyr - som sagtens kan være Roskilde Festival. 

Danmarks største leverandør af udstyr til eventyr

I efteråret 1945, besluttede en flok ildsjæle i Det Danske Spejderkorps sig for at starte en butik, hvor spejdere kunne købe stof til telte og uniformer. Hurtigt kom flere slags grej og nye kunder til og uden at vide det, havde deres grundlæggere skabt Danmarks første outdoor-butik.

Siden den hårde start i 40’erne, har vi haft vokseværk. Spejder Sport er i dag Danmarks største kæde af butikker med friluftsudstyr til alle slags ture og aktiviteter. 

Vær med til at gøre en forskel

Når du handler i Spejder Sport bidrager du til, at børn og unge får en rygsæk fuld af oplevelser, de kan bruge resten af livet. Spejder sport er 100 procent ejet af Det Danske Spejderkorps og derfor går hele udbyttet til spejdernes aktiviteter. Derfor gør det en forskel når du vælger Spejder Sport.